当前位置:教育优选 > 访问学者

加州大学戴维斯分校招聘木本植物遗传学方向访问学者

2015-09-25 金东方访问学者
  加州大学戴维斯分校植物科学系招聘木本植物遗传学方向访问学者、助理教授,交流访问时间9个月。要求遗传学、基因组学等相关学科博士学历,有遗传学和繁殖学研究经验。有博士后研究经验优先。有相关研究成果记录。
  Department of Plant Sciences, University of California, Davis
  Title: Assistant Professor in Plant Sciences – Woody Plant Geneticist/Breeder. The Department of Plant Sciences in the College of Agricultural and Environmental Sciences at the University of California, Davis is recruiting an Assistant Professor Plant Sciences – Woody Plant Geneticist/Breeder with a preferred emphasis in genetics, genomics, germplasm improvement and breeding of California nut crops (walnut, pistachio, other). This is an academic year (9-month), Assistant Professor tenure-track position with teaching, research, outreach/engagement and service responsibilities and includes the expectation that the appointee will conduct mission-oriented research and outreach/engagement of relevance to the California Agricultural Experiment Station.
  Qualifications:
  Ph.D. or equivalent degree in breeding, genetics, genomics or related area, with preferred experience in the area of genetics and breeding. Post-doctoral experience is preferred. Evidence of research excellence is expected. The candidate should have the ability to develop and instruct undergraduate and graduate courses and the ability to develop and conduct extramurally funded research in animal nutrition.
  学校简介:
  加州大学戴维斯分校自1905年创校,以农学起家,属于加州大学10个分校之一。占地约5300英亩,是加州大学占地最广的校区。该校采用quarter制,即一年3学期,每学期11周。除了研究设备水准是加州最高级之外,学校的各式体育设施及多元化的学生社团也非常有名。
  加州大学戴维斯分校是世界农业与环境科学研究和教育中心,其与农业和环境科学相关的学科包括植物科学,动物科学及农业经济和管理科学都在全美大学排名前十。UC Davis 综合排名38(2012us.news.),公立学校排名第9。Davis是一所农校,农业排名全美第一,而和农业相关的各个学科,排名相应也非常高,比如食品科学,生物,生物技术和环境科学等。另外,艺术、人文学科、工程学科、社会科学、保健科学、法律和管理学科在美国也拥有很好的口碑。
  加州大学戴维斯分校创立的缘起是政府决定设立一所州立的农业学校,即戴维斯分校的前身,以供加州大学的学生学习最新的农业知识及技术。如今,加州大学戴维斯分校已发展成囊括各领域学科的综合性大学,闻名于国际。